TV Fionia sender på Sydfyn

 

Se TV Fionia på Sydfyn og se hvorledes du kan opleve fynsk lokal TV der sendes til alle beboere som ser kanal 97 Yousee på Sydfyn.

TVFionia giver dig nu en unik mulighed for at du nu kan se TV Fionia som er Sydfyns TV med en afdeling som sender lokal TV fra Sydfyn. Med vore daglige udsendelser på TV Fionia Sydfyn viser vi dig TV udsendelser med ægte fynsk lokal TV og med friske lokale nyheder fra Sydfyn.

Vi har også lokale magasiner der er gode at se på Sydfyn TV med lokale folk. TV Fionia leverer Vedkommende udsendelser du kan se blot ved at du klikker ind på din lokale TV kanal der viser dig TVFionia Sydfyn og TV Fyn.

 

TVFionia sydfyn med TV som viser dig helt nyt lokal TV fra Sydfyn med lokale nyheder og magasiner

TVFionia sydfyn sender dig lokal TV med lokale nyheder og magasiner der er et samlet hele. Medarbejdere der består af en hård kerne af TV folk i en sammentømret entusiastisk gruppe af folk der alle har det tilfælles at de brænder for TVFionia.dk der nu tegner fynsk lokal TV.

 

TVFionia sydfyn har TV medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor TV Fionia der er det TV der tegner det fynske folk og som er vant til at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr der er en realitet i moderne TV produktion.

 

Sydfynsk TV kan du opleve som et godt Lokal TV til dig der vil se Sydfynsk TV på TVFionia.dk som sender gode udsendelser med fynsk lokal TV.

 

 

 

Sydfyn TV er fynsk lokal TV som er nyt og vedkommende

Vi er det TV som du altid tuner ind på når du vil vide noget mere og når du er træt af alle de trivielle og udsendelser der bare går efter den laveste fællesnævner uden at ville give dig nye oplysninger.

Typisk er Sydfynsk TV fra de store stationer ikke så populistisk at man måske nok ser det, men man husker det ikke bagefter.

 

Du kan se de gode udsendelser på TV Fionia. Vi har mere substans i vore udsendelser og vil bestræbe os på at vi altid leverer noget godt fynsk lokal TV.

TVFionia Sydfyn viser dig TV som du vil opleve som et værende godt fynsk lokal TV til dig der vil se alle de lokale udsendelser.

 

Oplev udsendelser på TV Fionia Oversigt hvor du ser TV fra Fyn til det fynske folk