TV Fionia sender på Fyn

 

TV Fionia

SydFyn

ØstFyn

VestFyn

NordFyn

Faaborg-MidtFyn

Odense

TV Fionia sender på hele Fyn og vi har hovedkvarter i vores lokaler der er strategisk godt placeret så du kan opleve TV Fionia på Fyn. Se TV Fionia Oversigt med TV Fionia på Fyn der sender til det fynske folk TV Fionia er stolt af at vi sender alle de gode TV udsendelser over hele Fyn. TV Fionia ses med de bedste TV programmer fra TV Fionia, og du kan også opleve at se vore udsendelser på Glenten kanal 27 og YouSee kanal 97 som sendes til alle Yousee abonnenter på Østfyn.

TVFionia giver dig nu chancen for at se Østfynske TV udsendelser når vi sender fra vores afdeling som har fokus på Østfyn.
Med vore daglige TV udsendelser viser vi dig TV med ægte fynsk TV og med friske lokale nyheder fra Østfyn.

Vi har også lokale Østfynske TV magasiner der er gode at se på Østfyn TV med lokale folk. TV Fionia leverer vedkommende udsendelser du kan se blot ved at du klikker ind på din lokale TV kanal der viser dig TVFionia Østfyn og TV Fyn.

TV Fionia sender fynsk lokal TV

 

TVFionia viser dig TV som giver nye oplevelser med TV fra hele Fyn hvor vi viser dig lokale TV udsendelsernyheder og TV magasiner.

TVFionia sender dig Fynsk lokal TV med lokale nyheder og TV magasiner der er samlet i vores sendeflade. Vore kompetente medarbejdere består alle af en hård kerne af TV folk i en sammentømret entusiastisk gruppe, der alle har det tilfælles at de fuldstændig brænder for TVFionia.dk der er den TV station som tegner TV på Fyn.

 

TVFionia har egne kompetente TV medarbejdere som alle har mange års TV erfaring indenfor TV Fionia der sender fynsk lokal tv til til det fynske folk og som er rutineret i at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr, der er en realitet i moderne TV produktion.

 

 

 

 

 

TV Fionia Programmer der sendes til det fynske folk