TV Fionia sender på Vestfyn

 

Du kan nu også opleve TV Fionia på Vestfyn. Vi sender alle de gode TV udsendelser over hele Fyn og dermed også på Vestfyn. Fynsk lokal TV ses bedst på TV Fionia, og du kan også opleve at se vore udsendelser på Yousee kanal 97 som sendes til alle Yousee abonnenter på Vestfyn.

TVFionia giver dig nu chancen for at se Vestfynske TV udsendelser når vi sender på Vestfyn TV med vores afdeling som har fokus på Vestfyn.
Med vore daglige TV udsendelser viser vi dig TV med ægte fynsk lokal TV og med friske lokale nyheder fra Vestfyn.

Vi har også lokale vestfynske TV magasiner der er gode at se på Vestfyn TV med lokale folk. TV Fionia leverer vedkommende udsendelser du kan se blot ved at du klikker ind på din lokale TV kanal der viser dig TVFionia Vestfyn og TV Fyn.

TV Fionia sender fynsk lokal TV

 

TVFionia Vestfyn med TV som viser dig helt nyt lokal TV fra Vestfyn hvor vi viser dig lokale nyheder og TV magasiner

TVFionia Vestfyn sender dig Fynsk lokal TV med lokale nyheder og TV magasiner der er et samlet hele. Vore kompetente medarbejdere består alle af en hård kerne af TV folk i en sammentømret entusiastisk gruppe, der alle har det tilfælles at de fuldstændig brænder for TVFionia.dk der er den TV station som tegner fynsk lokal TV.

 

TVFionia Vestfyn har TV medarbejdere som alle har mange års TV erfaring indenfor TV Fionia der sender fynsk lokal tv til til det fynske folk og som er rutineret i at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr, der er en realitet i moderne TV produktion.

 

Vestfynsk TV kan du opleve som et godt Lokal TV til dig der vil se Vestfynsk TV på TVFionia.dk som sender de gode TV udsendelser med Fynsk Lokal TV.

 

 

 

Vestfyn TV er fynsk lokal TV der viser dig et nyt og vedkommende TV

Vi er det TV som du elsker at altid tune ind på, når du vil vide noget mere om Vestfyn og når du er træt af alle de trivielle udsendelser der bare går efter den laveste fællesnævner uden at ville give dig nye faktuelle oplysninger.

Typisk er Vestfynsk TV fra TV Fionia det TV som du vil holde af, når du vil se Lokal TV fra Vestfyn.

 

Du kan se de gode TV udsendelser på TV Fionia. Ofte har vi mere substans i vore TV udsendelser og vi vil bestræbe os på, at vi altid leverer noget godt Fynsk Lokal TV.

TVFionia Vestfyn viser dig godt fynsk lokal TV som du vil opleve som et godt TV du holder af at se.

 

Se TV Fionia Oversigt med TV fra Fyn til det fynske folk