TV Fionia sender på Østfyn

 

TV Fionia

SydFyn

ØstFyn

VestFyn

NordFyn

Faaborg-MidtFyn

Odense

TV Fionia har hovedkvarter i vores lokaler der er strategisk godt placeret så du kan opleve TV Fionia på Østfyn. Se TV Fionia Oversigt med TV Fionia på Østfyn der sender til det fynske folk TV Fionia sender alle de gode TV udsendelser over hele Fyn. TV Fionia ses med de bedste TV programmer fra TV Fionia, og du kan også opleve at se vore udsendelser på Glenten kanal 27 og YouSee kanal 97 som sendes til alle Yousee abonnenter på Østfyn.

TVFionia giver dig nu chancen for at se Østfynske TV udsendelser når vi sender fra vores afdeling som har fokus på Østfyn.
Med vore daglige TV udsendelser viser vi dig TV med ægte fynsk TV og med friske lokale nyheder fra Østfyn.

Vi har også lokale Østfynske TV magasiner der er gode at se på Østfyn TV med lokale folk. TV Fionia leverer vedkommende udsendelser du kan se blot ved at du klikker ind på din lokale TV kanal der viser dig TVFionia Østfyn og TV Fyn.

TV Fionia sender fynsk lokal TV

 

TVFionia Østfyn med TV som viser dig helt nyt TV fra Østfyn hvor vi viser dig lokale TV udsendelsernyheder og TV magasiner.

TVFionia Østfyn sender dig Fynsk lokal TV med lokale nyheder og TV magasiner der er et samlet hele. Vore kompetente medarbejdere består alle af en hård kerne af TV folk i en sammentømret entusiastisk gruppe, der alle har det tilfælles at de fuldstændig brænder for TVFionia.dk der er den TV station som tegner TV på Fyn.

 

TVFionia Østfyn har kompetente TV medarbejdere som alle har mange års TV erfaring indenfor TV Fionia der sender fynsk lokal tv til til det fynske folk og som er rutineret i at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr, der er en realitet i moderne TV produktion.

 

Østfynsk TV kan du opleve som et godt Lokal TV til dig der vil se Østfynsk TV på TVFionia.dk som sender de gode TV udsendelser med Fynsk Lokal TV.

 

 

 

Østfyn TV er fynsk lokal TV der viser dig et nyt og vedkommende TV

Vi er det TV som du elsker at altid tune ind på, når du vil vide noget mere om Østfyn og når du er træt af alle de trivielle udsendelser der bare går efter den laveste fællesnævner uden at ville give dig nye faktuelle oplysninger.

Typisk er Østfynsk TV fra TV Fionia det TV som du vil holde af, når du vil se Lokal TV fra Østfyn.

 

Du kan se de gode TV udsendelser på TV Fionia. Ofte har vi mere substans i vore TV udsendelser og vi vil bestræbe os på, at vi altid leverer noget godt Fynsk Lokal TV.

TVFionia Østfyn viser dig godt fynsk lokal TV som du vil opleve som et godt TV du holder af at se.

 

Se mere TV Fionia Oversigt med TV fra Østfyn til hele det fynske folk